Kennismaking

Een goed project start met een goed gesprek.  Via een eerste gesprek achterhalen we wat uw wensen zijn en aan welke aspecten uw nieuw interieur moet voldoen.  We leggen u de verschillende trajectmogelijkheden uit en beantwoorden uw technische vragen.  Een eerste gesprek is steeds vrijblijvend.

    

Ontwerpfase

Via een voorontwerp gaan we op zoek naar wat belangrijk is voor u en uw interieur.  Gaandeweg verfijnen we de plannen en komen we na een aantal revisies tot een definitief plan.  Dit plan vormt de leidraad voor de detailraming van uw project.

 

Materialen kiezen

Voor elk project gaan we samen op zoek naar de juiste materialen.  We bezoeken showrooms en begeleiden u in uw keuzes.  We geven technisch en esthetisch advies bij de keuze van de materialen en toetsen dit af met het budget.

 

De juiste bouwpartners

Eenmaal de materialen gekozen zijn schrijven we aannemers aan voor de uitvoering van de werken.  Intra Interieur kan rekenen op een ploeg van gemotiveerde bouwpartners die samen met ons uw project verwezenlijken.

 

Coördinatie

Tijdens de uitvoering van de werken stuurt uw projectleider de aannemers aan.  Wij beantwoorden de technische vragen en zorgen dat het project voldoet aan de esthetische en technische eisen zoals vooropgesteld in de plannen. Wij zorgen voor werfverslagen en controleren de vorderingsstaten zodat u als klant zo weinig mogelijk kopzorgen heeft tijdens de werken.